Evans - Blind av...kärleken?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Och så plötsligt, en dag, så står Caesar och plingar på dörren! Cassie är förvånad... men hon tar en djupt andetag, tvekar och kysser honom alldeles för ivrigt. Det var så längesen de sågs sist och alla hennes känslor svämmar över.


Hon hade fantiserat om att kyssa Caesar miljoner gånger så just nu tänkte hon inte ens på vilken idiot hon borde tycka honom vara för att han inte hört av sig.


Under den tid han varit borta hade Cassie utvecklat känslor för honom... om det var känslor för honom eller om hon bara var kär i kärleken visste hon inte. Det här är ju trots allt första personen hon tror sig älska... trots att de knappt känner varandra.

Klockan tickade snabbt förbi och nu var det redan dags för Cassie att åka till jobbet. Hon drog Caesar närmare sig och viskade i hans öra att de måste träffas efter jobbet, hon har så mycket att berätta. När hon sedan skuttar ut genom ytterdörren tänker hon inte ens på att Caesar knappt yttrat något ord eller förklarat varför han inte hört av sig på lite mer än en månad.


Felicia

åhh älskar sims :D så roligt att få styra allt själv!

thesimslife

Åhh D: undrar vad Caesar är för en skum typ.
Vet inte om man ska tycka synd om Cassie haha.. Ser redan fram emot fortsättningen! :)

Sandy

Hej Kaka! Jag älskar din blogg och läser den minst två gånger per dag. När du la upp ditt WCIF inlägg den 12 augusti, så var det många saker du la upp och skrev vart man kunde hitta, en av dem sakerna var ju Inside Out Lamp Set från TSR. Jag har försökt ladda ner setet men när jag klickar på download så kommer Winrar upp, men det är bara tre prickar och någon fil där det står typ Tphg eller något! Jag vet inte hur jag ska få filerna till spelet. Jag har laddat ner från TSR många gånger tidigare, men det här bara hänt ett fåtal gånger. Om du vet vad jag ska göra, snälla hjälp! Jag vill verkligen ladda ner dem lamporna och jag blev jätteglad när du la upp dem, eftersom jag länge velat ha sådana med inte vetat vart dem finns. Hoppas att du vet vad jag ska göra! Ha en fortsatt bra dag! Kram Sandy

Svar: Vet du hur man packar upp filer med WinRAR eller liknande? Jag har annars en guide om det. Det är nämligen så att man måste packa upp filerna när man laddar ner set från TSR, laddar man ner varje objekt enskilt måste man inte det. :)
"Kaka"

Anonym

Hur ofta spelar du sims? Jag spelar seriöst typ 24/7

Svar: Det är olika och jag har mina perioder. Just nu spelar jag varje dag i ja, minst sex timmar totalt. Förutom det är det timmar som går åt till bloggen, att skriva inlägg, svara på kommentarer och liknande.
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?