Evans - Ana

| Postat i: TS3: Familjen Evans

I och med den nya familjemedlemmen, dottern Paige är det nu väldigt ont om pengar och enda sättet att lösa det är genom att sälja sin motorcykel. Drygt 2.500 får hon för den, lite lågt pris kanske med tanke på hur mycket det kostade när hon köpte den men Cassie känner sig desperat och stressad över pengasituationen.


Lilla Paige är en riktig ängel till bebis så Cassie klarar mammajobbet hur bra som helst själv. Men frånvaron från mannen som ska föreställa Paiges pappa gör ondare för varje dag som går. Tanken att hennes dotter kan tvingas växa upp utan en pappa skrämmer henne.


När känslorna svämmar över kommer Cassies vän Ana till undsättning. Ana har stöttat henne genom hela processen och allt som Cassie gått igenom. 




När Ana ställer sig upp och gör sig redo för att åka hem igen gör Cassie något som hon aldrig gjort förut. Hon kysser Ana. När deras läppar möts ångrar Cassie sig genast, tänk så förstör detta den vänskap de byggt upp? Tänk tar Ana det här på fel sätt? Att hon är en rebound för hennes ex Caesar... sen har ju Ana redan en pojkvän... 


Men till sin förvåning drar Ana henne närmare och kyssen besvaras! För ett par minuter glömmer de allt och fokuserar bara på den andres närhet.

Den natten sover Ana över, hon hjälper till och med till när bebisen Paige vaknar och skriker. 


Agnes

Hoppas att det funkar den här gången för Cassie och inte slutar som med Ceasar :) hon kanske skulle ta det lite lugnare, haha

Felicia

Va gullig de är ihop! Så otroligt söta.
Du skriver jättebra. Längtar efter mer.

Svar: Tack, vad kul! :D
"Kaka"

Cherry

Den såg jag inte komma! undrar hur det blir med Anas pojkvän nu då ^^

Svar: Jaaadu, det återstår att se.... ;)
"Kaka"

Louise

ÅH, älskar familjen Evans! Heja Cassie!

Förresten, WCIF Anas hår? :)

Svar: Jag har svarat på WCIF:en nu!
"Kaka"

Stephanie, Othersims

Älskar verkligen Cassie! , hon är så inspirerande! :D



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?