Evans - Playdate

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En kväll ringer ev av Brookes kollegor som frågar om Cassie vill leka med hennes dotter. En liten playdate helt enkelt. Brooke tackar självklart ja och ber dem komma över! När de kommer över ser Brooke till att bjuda dem på Dylans nylagade lasagne för att imponera på dem.


Dylan som agerar kock får även servera dyr nektar från Champs Les Sims. Från han och Brookes första resa tillsammans, samma resa som de förlovade sig. (Kommer ni läsare ihåg när de var på den resan?)

Brookes kollega tillkännagav även att hon var gravid. Och Brookes kunde inte låta bli att glädjas för hennes skull och samtidigt sakna det här med att vara gravid. Kanske skulle de försöka få ett barn till? Cassie skulle säkert älska idén med ett lillasyskon!


Violassims

Jaaa! Syskon :D

Johanna

Vart finns all köksinreding? Bänkarna, skenan med tallrikar och muggar ovanför bänkarna, hyllan bredvid tv:n och sofforna/fåtöljerna? Diskmaskinen också för den var as-snygg!

Svar: Hej! Jag kan tyvärr inte svara på det, kommer inte ihåg. Kolla gärna i kategorin WCIF om du hittar något utav dem.
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?