Evans - Independent woman

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Erwin och Blake har bestämt sig för att ta sitt förhållande till ännu en ny nivå. Till sommaren tänker de gifta sig och efter det planerar de att adoptera ett barn. Brooke är så glad för deras skull! 


Brooke har hyfsat mycket simdaler sparade till sig själv nu, drygt 19.000$ simdaler har hon att köpa nytt hus och möbler för. Hon kan ju inte fortsätta bo i sin storebror och hans pojkväns källare hela livet. Börjar ju bli dags att hitta ett eget ställe, satsa på karriären och inte bara resa hela tiden! Ett hus har hon redan kollat in, det ligger väldigt centralt och är billigt. 


Blake hjälper självklart sin lillasyster med att hitta ett nytt boende. Helst vill han väl att hon ska bo kvar hela livet men han vet ju att det inte går för sig.

Det spelar ingen roll hur gamla de än blir, Brooke kommer föralltid vara hans lilla skitunge till lillasyster.


Hallon

Du tar ju alltid så himla fina bilder :) älskar dina inlägg om ditt spelande!

Svar: Åh, tack så mycket :D
"Kaka"

Ett fan :p

Shit! Älskar verkligen din blogg skitmycke! Det är jättekul när du skriver om familjer! Har dock bara Sims 2 men vill gärna ha Sims 3! Tack på förhand!
- Ett fan! ❤️

Svar: Vad glad jag blir, jättekul att du gillar bloggen! Tack så mycket :)
"Kaka"

Carro - en alternativ bloggerska

Awesome, kärlek rakt igenom!

Kan du inte göra ett inlägg om hur man använder sig av poser i spel? Hur man får dom att fungera in game och så? :) Kramisar Carro

Svar: Ja, det kanske jag kan göra om någon dag. Dock så finns det redan många tutorials om det om du googlar. Men kul att du gillar min blogg, tack så mycket! :)
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?