Evans - Home sweet home

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Äntligen hemma! Cornelia och Chanel springer glatt upp för verandan och kramar om sina föräldrar. Tänk att de nu har tagit examen... nu kan de börja sina vuxenliv på riktigt! Att komma hem till en tropisk värme jämfört med universitetsstadens kalla vindar var inte helt fel det heller.





Efter några dagars vilande söker Cornelia äntligen jobb på stadens restaurang. Självklart får hon jobbet och får till och med börja med svårare saker än vad man annars brukar få göra när man söker jobb här för första gången.


Chanel söker också jobb, dock på forskningsanläggningen som då är hennes drömjobb och kall i livet. Det ligger väldigt långt bort och man måste ta en båt-taxi för att ta sig dit. Kanske kan Chanel köpa en egen motorbåt en dag som går mycket snabbare.


Första arbetsdagen! Chanel har varit så exalterad att hon knappt kunnat sova.


Chandelle tar igen lite egentid i havet. Där är det bara hon och hennes egna tankar, inga överexalterade barn som är påväg in i vuxenlivet och ingen man som bara stökar ner.


Cornelia slutar jobbet sent på kvällarna. Som tur är får hon alltid med sig en tallrik med mat från jobbet, så slipper hon ställa sig vid spisen mitt i natten.

Och så var det dags för föräldrarna Ken och Chandelle att åldras! I och med detta vill de nu ta pension, ta det lugnt och bara ta vara på tiden de har med varandra och sin familj. De ska jobba lite till så att pensionspenningen inte blir alltför låg, tänk hur skämmigt det skulle vara om döttrarna tvingas ta hand om dem och ekonomin.


Matilda

Vart har du laddat ner Cornelias hår? :)

Svar: Har gjort ett inlägg om det nu! :D
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?