Evans - Examen!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Eftersom att Cornelia älskar matlagning så är det hon som får stå för middagarna i studentkorridoren. Lite jobbigt kan det vara ibland men hennes stora dröm är ju att bli en femstjärnig kock så det skadar ju inte att stå några extra timmar vid spisen.


Cornelia har börjat fundera på om kärleken mellan henne och Harold verkligen är äkta. Hon har nämligen börjat se andra män som attraktiva och kan till och med flörta lite med dem utan skuldkänslor. Såhär ska det ju inte vara, eller? Cornelia har fått humöreffekten "evigt trogen" och har alltså varit tillsammans med Harold väldigt länge... hennes första kärlek. Kommer deras förhållande att hålla när de tagit examen? Ska hon flytta med Harold eller ska han följa med henne och syrran till Isla Paradiso? 


Cornelia är så förvirrad och less att hon av någon anledning bestämmer sig för att starta en demonstration mot clowner. Varför ska dom vara så glada för, clowner alltså? Demonstrationen slutar väldigt lyckat och Cornelia är riktigt stolt över det.

Och som vanligt gick tiden riktigt snabbt även den här gången. Det är som är annorlunda denna gång är att systrarna Evans nu äntligen tagit examen! Cornelia har en examen i konst medans Chanel har tagit examen i forskning & vetenskap. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?