Adkins - Tillbaka

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Huset har byggts ut till ett tvåvåningshus för att båda barnen ska rymmas ordentligt samt få egna rum.


Aurora Skies är lika fint som vanligt. Just nu är det vår.


Elle vill att Emily ska få en bra start i livet, så hon är väldigt noga med att lära henne alla grunder. Att gå, prata och gå på pottan själv. Lilla Emily kommer inte ihåg sin far men verkar inte särskilt brydd om det, hon är nog för liten för att förstå. 


Casper har vuxit till sig och blivit en riktig snygg tonåring. Bra gener kanske. Han är dock väldigt osäker på sig själv och har jämt önskningar om att gå till gymmet och träna. Han har dock inte vågat sig dit ännu.


Elle är så nöjd med sitt liv just nu... ingen dålig energi som omringar henne. Hon har hennes underbara barn och sin hund, ett bra jobb, ett fint hus och helt okej ekonomi efter arvet hon ärvde.


Kärleksdagen kom till Aurora Skies! Trots regnet gick Elle till festivalen. Hon passade på att köpa sig några pussar. Efter det letade hon efter påskägg och funderade på om hon någonsin skulle hitta en man igen.

Senare samma kväll slog Elles önskningar in. På en fest hennes granne ordnade träffade hon Karl Helgason och de föll för varandra direkt. Karl bor också i Aurora Skies, i ett stort hus med sin gamle far och sina tre syskon. Elle har lovat att höra av sig någon helg så att han kan ta ut henne på en dejt. Casper kan säkert passa sin lillasyster.




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?