Evans - Möhippa

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det för det mesta varm sommar i Lucky Palms, men nu har plusgraderna blivit lite mindre och kalla vindar tränger sig in.


I och med att Adam har avancerat i karriären som konstvärderare har han nu fått ett skanningsobjekt som han kan skanna olika konstverk med.


Nyförlovade och lyckliga. Men Samantha vill ju ha en möhippa! Adam tycker självklart att hon ska ha det, han vill dock inte ha en svensexa. Så Adam bestämmer sig för att sova över hos brorsan och hans familj, så kan Samantha ha en galen möhippa!


Och en galen möhippa, det blev det! Alla Samanthas nyfunna väninnor kom. Endel tog med sig mat! Samantha fick även träffa Adams mamma Julie i egen hög person för första gången.



victoria

Hur arbetar man som det? hehehhe.

Svar: Som konstvärderare? Du måste nå nivå 10 inom rebellerna. När du gjort det kommer detta nya karriärval finnas att söka i tidningar eller datorer, så du söker bara jobb som vanligt. :D
Simsing.blogg.se - En blogg om The Sims 3



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?