Hawks - Dagens Spelande

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Alfie har tagit upp kontakten med den avlägsna vännen Mia Björkman. De har umgåtts så mycket och båda känner att de nog har känslor för varandra, men de vill inte riktigt gå för fort fram. De har kommit överrens om att de ska gå på studentbalen tillsammans, vem vet vad som händer där? ;)

Elena och Jan har länge funderat på att flytta till något större. Kanske något i en annan stad? Hidden Springs är ju inte det livligaste i Simvärlden. Så de bestämde sig för att lämna ungarna hemma och fara iväg på en liten resa. Kanske hittar de ett ställe de vill flytta till!

Alfie gjorde sig redo för en helg utan föräldrar. En av hans kompisar hade gått med på att passa lillebror Adam mot en simdal eller två. Nu är det dags för tonårsfest!

Alfie hade det jätteroligt med sina vänner, men spenderade mest tid med Mia. När de var inne på småtimmarna stormade polisen in! Bara någon timme efter var föräldrarna hemma och skällde ut Alfie. Utegångsförbud i två dagar! Men det var värt det, för den natten blev Alfie och Mia officiellt tillsammans.

Alfie och Adam på spökeridagen. De gick bus eller godis, men INGEN var hemma!

Både Alfie och Jan har åldrats! Nu "när barnen är nog gamla" ska hela familjen Hawks flytta till en ny stad. Alfies flickvän Mia kommer också att följa med dem. Mer om det i nästa inlägg!




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?