Evans - Trångt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Självklart stämde misstankarna om graviditeten och Julies mage växte så det knakade. Just nu är det största problemet hur den nye bebisen ska få plats i lägenheten. De lär nog inte hinna skramla till sig de simdaler som fattar till det nya huset.

En kort tid senare får Julie värkar och det är dags att föda. Ut kommer en liten pojke som får namnet Aiden! Eftersom att Julie och Rick aldrig hann spara till sig de sista simdalerna till det nya huset tvingas de klämma in en spjälsäng i deras sovrum. Men lika bra är det, då har de det nya tillskottet nära sig.


Tilda

Kommer du ihåg vart ifrån du laddade ner poserna högst upp? :)

Svar: Japp, har svarat på det i ett inlägg nu.
Kaka - Simsing.blogg.se

Linnea

Jag såg i ett nlägg där du skrev att det finns en mod som kan göra att man kan flytta simmen till en annan stad. Vart hittar man den modden ? :)

Svar: Hej, om du inte oroar dig över att förlora släktträd och liknande kan du bara klicka på länken i detta inlägg: http://simsing.blogg.se/2013/february/flytta-fran-en-stad-till-en-annan.html Men om du vill flytta flera familjer på en gång och ha kvar släktträd och relationer kan du ladda ner NRAAS PORTER MOD här: http://nraas.wikispaces.com/Porter Var dock _väldigt_ noga med att läsa igenom så att du förstår hur moden fungerar.
Kaka - Simsing.blogg.se



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?