Evans - Nytt sällskap

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ken fick jobbet som livräddare. Vilken tur, för simdalerna behövs! 


Att vara på en strand hela dagarna har sina fördelar, vem älskar inte värme och sol liksom? Men när det regnar är det inte lika kul.


Ken blir bjuden på många fester nu för tiden. Oftast är det av folk han räddat. Den här gången blev han bjuden av Gabrielle Arias som bodde på en riktigt fin husbåt. En sån husbåt (eller en rik flickvän, vem vet) kanske han skaffar i framtiden! 


Att rädda folk har han ingenting emot men när äldre män ska börja fejksvimma endast för att få lite mun-mot-mun-metoden är det inte lika kul. 


Man får se lite allt möjligt som livräddare, men kvinnor med fjäll på benen är det inte ofta man ser. "Är det verkligen sant att det finns sjöjungfrur?"


Det har inte gått särskilt bra för Ken i dejtinglivet, inga tjejer har han haft något gemensamt med. Tillslut tog han den sista vägen och registrerade sig på en dejtingsajt! Där mötte han allt från gifta kvinnor till de som ljög om hur de egentligen var. Men tillslut hittade han sig en riktig tjej! Hennes namn är Chandell Scott, hon verkar komma från en någorlunda rik familj.


Efter ett tag har Ken och Chandell ett så pass bra förhållande att de vill bo tillsammans. Så Chandell flyttar över alla sina saker till Kens lilla hus. Och med det kom hennes hund Gandalf med! 

Chandelle tog med sig lite simdaler och saker man kunde sälja. Med de pengarna var det dags att måla om huset och byta saker som altangolv, tak och räcken. Det nedgångna sovrummet fick sig även en liten makeover. Och om det någonsin krisar med simdalerna kan Chandell sälja sin motorbåt hon hade med sig för 13.000$! 


Vibtersol

Jag gillar denna storyn :)

Svar: Vad kul! :)
"Kaka"

Liza

Hej! Totalt älskar din blogg och är verkligen glad att du är tillbaka igen! :) Undrar bara vart du har fått tag på den där matskålen till hunden? :)

Kram!

Svar: Hej! Tack så jättemycket <3
Jag passade på att posta ett inlägg om det för några sekunder sen eftersom att det säkert är fler som udnrar! :)
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?